DIT ROKJE IS SUPERGAAF! (EN WIL JE)

Door: Sandra

Wij zijn weer terug van een lekker actief weekje wintersport.  Wat een heerlijk zonnige week hebben we gehad. En die zon hebben we natuurlijk meegenomen naar Nederland ????

Zo fijn dat het hier ook zulk lekker weer is, krijg je gelijk zin om te shoppen voor de nieuwe zomercollectie.

In een eerdere blog schreef ik over mijn eerste kennismaking met Street Called Madison. Dat hippe urban tienermerk. De nieuwe zomer collectie van Street Called Madison is wederom geweldig en zit vol met kleuren die goed met elkaar te matchen zijn.

Voor Saar koos ik het panterprint plooien rokje en combineerde deze met een kleurrijk t-shirt met strepen. Er zit een lichte stretch in het rokje dus dat is prettig dragen. Ook koos ik voor een grijs vest met een ruchesrand op de borst en gele en blauwe strepen op de mouwen. Een lekker draagbaar en stoere outfit. Het vestje is perfect voor nu en als het wat warmer wordt kan ze hem zelf mooi uit doen. Saar draagt onder haar outfit een paar sneakers maar een paar laarsjes zouden ook niet misstaan. Wat vinden jullie?

Je vindt het rokje hier en klik hierom het shirtje te shoppen


 
 
Wat vind jij van deze outfit?
Tags: , , ,

Plaats een reactie