REIN & MAAS ZIJN READY FOR SUMMER

REIN & MAAS ZIJN READY FOR SUMMER

Door: Heddy

Herinneren jullie die blog met die gewéldige winterjassen nog? Die toffe groene, beetje gemêleerd, iets langer model… een plaatje! Dat was mijn/onze eerste kennismaking met het merk 4funkyflavours! Een waanzinnig leuk merk wat ik nu ook meeneem in mijn wekelijkse shopronde.

Wat is het toch heerlijk om te neuzen tussen de laatste sale items, maar zeker ook de nieuwe collecties. Zo viel mijn oog op een beige ruit broekje met heel leuke details. De bies aan de zijkant, het touwtje en de afwerking bij de pijpjes. LOVE IT! Het broekje deed me denken aan een t-shirtje van de Zara, van een eerdere bestelling…. #oeps! Maar zo ontstond er dus in mijn hoofd ineens een super leuke match! Althans, dat vind ik natuurlijk….. Ik bekeek alle andere korte broekjes van 4funkyflavours en werd verliefd op dit bruine, beetje jaren 70 print, broekje die Maas draagt. Toen ik het broekje voor het eerst in mijn handen had, werd ik verrast door het zachte, soepele materiaal.
Net als de zon, die in februari ons verrast, waardoor wij deze blije plaatjes buiten konden schieten!

Wat vinden jullie van de match? Ik ben benieuwd!
Je shopt deze fijne broekjes hier en hier

Klik hier om de hele collectie van 4funkyflavours te zien

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie