IN DE KINDERKLEDING KAST VAN REIN & MAAS | AFLEVERING #10

Dit is de 10e aflevering van ‘In de kast van’. Ik ga langs bij één van mijn volgers Heddy en duik bij haar de kast in van haar tweeling zoontjes Rein & Maas!! Ik ben benieuwd naar haar kledingsmaak, haar favoriete winkels, merken, en heeft ze nog items waarmee ze zich totaal geen raad weet? Ik ga haar helpen om leuke nieuwe setjes te maken!! En ik ben heel benieuwd welke van de 3 nieuwe setjes jij het leukste vindt. Leuk als je het laat weten in een reactie onder de video of op Facebook! Kijk je mee?

Ik zou het superleuk vinden als je een reactie achterlaat op Youtube zelf! En laat je me even weten welke outfit jij het allerleukst vindt? Ik ben benieuwd!!

En ben jij nou razend benieuwd waar alle kleding van is? Ik vertel het je hier in deze video

Heb jij je al GRATIS geabonneerd op ons Youtube kanaal? Klik hier!

Benieuwd naar de vorige aflevering? Bekijk ‘m hier

Tags: ,

Plaats een reactie