NIEUWE COLLECTIE 4 FUNKY FLAVOURS

NIEUWE COLLECTIE 4 FUNKY FLAVOURS

Dit is alweer de twintigste collectie van 4 Funky Flavours! Dit stoere merk behoort tot één van de favorieten hier bij Kindermodeblog, voornamelijk omdat we altijd zo lekker vrolijk worden van de collecties van 4 Funky Flavours. Al sinds 2009 maakt dit merk collecties voor kids, en hoewel ze startten met relatief weinig ‘fashion’ kennis, begon het bedrijf met het ontwerpen van de kleding vanuit hun liefde voor kinderen en hoe kids de wereld ervaren. Mede hierdoor zijn de collecties van 4 Funky Flavours altijd lekker eigen, en daar houden we van bij Kindermodeblog!

Voor de twintigste collectie wilde 4FF er een extra groot feestje van maken. “We groeien, en veranderen van peuters, naar kleuters, naar tieners, en daardoor worden we ook steeds stoerder en dapperder”. De collectie voor komend seizoen staat helemaal in het teken van het leven vieren, en dat zien we terug door vrolijke kleuren, gezellig printjes en interessante details. Verder gaat 4FF dit seizoen nog meer aandacht besteden aan het aanbieden van nog meer natuurlijke stoffen, én gaan ze verder met het ontwikkelen van accessoires zoals de beachbag die vorig jaar werd geïntroduceerd! Wij zijn benieuwd! Maar zullen we eerst even kijken naar de super toffe collectie voor komend seizoen?

De collectie is opgedeeld in vier ‘flavours’ en we vinden ze allemaal even te gek! We love love lovee alle vrolijke all-over printjes in alle kleuren van de regenboog en de honderd duizend combinatie mogelijkheden van print op print die je met de collectie kunt maken. Deze collectie is nou echt het perfecte voorbeeld dat print op print gewoon kan, en mag! Zolang de prints maar óf precies hetzelfde zijn, óf goed van elkaar verschillen in patroon en kleur, dan zit je bijna altijd goed! De collectie van 4FF zit vol met kleur en verschillende prints dus er zijn echt eindeloze combi mogelijkheden! Welke combi zou jij maken?

Genoeg gekletst, hoog tijd om lekker te shoppen op de website van 4 Funky Flavours! 

Klik hier om de nieuwe collectie van 4 Funky Flavours te shoppen

Tags: , , ,

Plaats een reactie