DIT NIEUWE MUSTHAVE PANTERJURKJE WIL JE NIET MISSEN

DIT NIEUWE MUSTHAVE PANTERJURKJE WIL JE NIET MISSEN

Door Renske

Je hebt mensen die echt van de winter kunnen houden en mensen die er Ć¼berhaupt op geen enkel moment iets aan vinden.
Tot die laatste categorie behoor ik zelf. Ik ben gewoon zo niet gemaakt voor dit weer! Ik heb het gewoon non-stop koud en kan dus ook echt niet genieten van de sneeuw die gevallen is of van water dat bevroren is. Om over schaatsen maar niet te spreken! Het zou wellicht helpen als ik eens wat snowboots of warmere handschoenen aan zou schaffen maar dat vind ik dan weer zonde voor die ene keer per jaar dat het sneeuwt. Voor de kids is dat idem, ik kon gister net wat waterafstotende wanten tevoorschijn toveren maar daar houdt het dan ook wel mee op. Dus na even spelen in de sneeuw zijn de broeken doorweekt en heeft iedereen koude voeten en dat vind ik dan ook wel weer zielig. Zeker als ik al die andere kinderen in complete skipakken met meegebrachte sleetjes op school zie komen. Dus note to self: ik moet een betere uitrusting voor ze aanschaffen! Volgend jaar dan want ik mag hopen dat we onze jaarlijkse sneeuwellende nu wel weer gehad hebben šŸ˜‰

Om mijn leed te verzachten kijk ik gewoon wat extra vaak online naar alle nieuwe lente- en zomercollecties die op dit moment binnen stromen. En al voelt het raar dat nu al in te slaan, bij het zien ervan krijg ik het al net iets warmer. En toen ik de nieuwe collecties van Zara aan het doornemen was spotte ik dit heerlijke panterjurkje voor Phileine. Wat mij betreft echt een musthave voor komend seizoen, het is van een heel mooi stofje, heeft echt een prachtig subtiel panterprintje en de knoopjes over de gehele lengte maken het model weer net even anders dan anders. En een extra voordeel is dat je ‘m met een maillootje gewoon nu al kan trekken. Dus dat heeft Phileine gedaan, paar sneakers eronder en klaar. En stiekem hopen we dat die maillot eronder heel snel niet meer nodig is. Dat kan vast nog even duren maar ik ga graag van het positieve uit!

Ben jij team winter of team ‘klaar met de winter’ net als ik?

Dit musthave jurkje shop je in ieder geval hier

Klik hier om dit jurkje bij Zara te shoppen

Plaats een reactie