DIT TOFFE ROKJE SHOP JE NU IN DE SALE


DIT TOFFE ROKJE SHOP JE NU IN DE SALE

Door: Rosan

Ik heb me toch laten verleiden… vanaf de start van de sale heb ik eigenlijk weinig gekocht voor de meiden. Maar zo was ik op een avond een beetje aan rondneuzen op het web en ineens bedacht ik me: oh ja misschien is het wel handig als ik wat meer longsleeves voor Mckenzie koop. Ze draagt nu heel veel rokjes en ik heb vooral truien voor haar in de kast.

Dus ik google een eind heen naar de winkels die ik een beetje kan bedenken die wel wat leuks zouden kunnen hebben…. maar ik kon niets vinden. Vooral heel erg veel truien kwam ik tegen, maar die had ik nou net niet nodig. Voor ik het wist was mijn mandje al gevuld met andere dingen, oepsie!

Omdat ik afgelopen tijd een aantal nieuwe rokjes voor Mckenzie heb gekocht wilde Scottie toch ook wel een nieuw rokje (mama mag ik ook??). Nu ben ik enige tijd terug een Nederlands merkje tegen gekomen dat Daily Brat heet, met een lekker eigenzinnig stijltje. Ik kocht hier een plisse denim rokje voor Scottie en combineerde het met de leuke leopard maillot die jullie in mijn vorige blog ook al hebben gezien. De reactie van Scottie toen ik het rokje bij haar aandeed was te schattig. Nu ben ik een prinses, riep en begon vervolgens met volle overgave ‘Let it go’ te zingen. Ik weet niet of deze outfit echt prinses-waardig is maar ik vind ‘m in ieder geval heel erg cute!

Plaats een reactie