MIX & MATCH MET DOUTZEN

Ja! Ik dat had ik dus ook. Ik moest echt even 2 keer knipperen met mijn ogen toen ik deze foto’s van Doutzen binnen kreeg van mijn fotograaf Alina. Ik zie Doutzen natuurlijk elke dag en heb ook wel in de gaten dat ze langer en langer wordt. Maar zo op de foto komt het nog meer bij me binnen. Wat wordt ze groot!!! En was WAS ze nog klein….Gezien het feit dat ik ook de grootste niet ben, groeien we letterlijk steeds meer naar elkaar toe. Ikย kan mijn kin al op haar hoofd neerleggen. En nog een paar jaartjes, en zij legt die van haar met gemak op die van mij ๐Ÿ˜‰

Ik ben zo trots op haar. En ik geniet van haar relaxte karakter. Deze dame maakt zich niet snel druk. En het is heerlijk dat ik de liefde voor kinderkleding met haar kan delen. Ik heb haar daar nooit in gepushed of bewust in gestimuleerd, ik doe alles nogal op gevoel en ben van de vrije opvoeding, maar ze is er toch al vanaf jongs af aan vol in opgegroeid. Lekker spelen tussen de rekken en pakketten met kinderkleertjes. En ze heeft er blijkbaar zelf ook een onwijze klik mee. Ik vind het dus heerlijk om haar bezig te zien met haar kleding outfits. En als ze een outfit aanheeft waar ik helemaal wild van word – zoals de outfit die zij in deze blog aanheeft – dan wil ik dat echt even met jullie delen! Ik hoor van veel moeders dat ze zoekende zijn…. vooral als hun kinderen richting de pubertijd gaan. Wij hopen jullie daarom nog vaak te mogen inspireren!

De jas die ze draagt is van Iglo & Indi. Ze vindt hem echt te gek! Maar ze draagt hem niet graag naar school. ” Dan gaan ze steeds aan me zitten en me aaien ” Ik snap het! Want daar vraagt deze jas gewoon om ๐Ÿ™‚ Maar ik snap dat zij het niet fijn vindt, en aangezien Doutz vooral (nep) bontjassen aan de kapstok heeft…gaat ze dus meestal gewoon in haar skijack of hockeyjas naar school. Niet echt fashionable, maar zij voelt zich daar lekker in!

Haar shirt is van Zara, haar schoenen zijn van Maison Mangostan en haar broek is van Vingino. Deze broek is echt een grote hit bij ons thuis! Wat ik er zelf zo leuk aan vind is de classy style van een pantalon gemixed met de sportieve band op de zijkant. Deze broek valt echt heel mooi slank op de benen en de glimmende stof maakt hem nog leuker! Ennnn, je scoort hem nu voor een lekker prijsje – 29,99 – in de SALE. Niet twijfelen, maar doen!

Shirt Zara – Broek Vingino via Kixx Schoenen Maison MangostanJas Iglo + Indi

doutzen Kindermodeblog iglo indi blauwe jas blauwe broek vingino coole tienerkleding kinderkleding teddy jas kinderen hippe kinderkleding wintertrends 2019 Kinder panter shirt kinderstyling kindermodeblog

Shirt Zara – Broek Vingino via Kixx Schoenen Maison MangostanJas Iglo + Indi

Foto’s door Alina Krasieva

Laat hieronder gerust een reactie achter, vinden we leuk! ๐Ÿ™‚

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie