BOBO CHOSES | NIEUWE COLLECTIE!

LAUNCHED: NIEUWE COLLECTIE BOBO CHOSES

Bobo Choses is één van onze all-time favoriete kindermode merken is. En dat hoeven we jou als trouwe volger van Kindermodeblog natuurlijk niet te vertellen. Ben je nieuw hier op Kindermodeblog? Welkom in de gekte rondom Bobo Choses. HET kindermodemerk waar moeders een timer voor in de agenda zetten, waarvoor ze even zogenaamd ontsnappen naar het koffiezetapparaat, maar ondertussen gewoon vanaf het toilet hun favoriete item in de winkelmand gooien. HET kindermodemerk waar bloggers en pers jarenlang ” een tikkeltje spastisch” afgehouden werden op de kindermode beurzen. Waarom? Bobo Choses is een van de meest invloedrijke kindermode merken. Let maar eens op als je aan het shoppen bent bij Zara 😉 Niet leuk, maar wel een groot compliment voor Bobo.

Ieder modeseizoen is het weer spannend waarmee Bobo komt. En heel eerlijk? Bobo Choses heeft al zo’n sterke merknaam opgebouwd dat het eigenlijk al niet meer uitmaakt waarmee ze komen, Dat het altijd goed is. Knap he?! Ook dit seizoen komt Bobo Choses weer met geweldige mix van nieuwe items, prints, kleuren combi’s en stoffen. Maar ook zien we “ouwe vertrouwde” prints terugkomen. Zoals de cherry’s en teckles 😉 Zeker voor diegenen die Bobo al langer volgen en in de kinderkleding kast hebben hangen, is het altijd weer fijn om oude vertrouwde bekenden terug te zien. Heb je met pijn en moeite afscheid genomen van je favoriete Bobo Choses item – zoals ik dus regelmatig – , kun je weer lekker terugvallen op het vertrouwds.

Maar dat niet alleen, bij Bobo Choses zit er eigenlijk altijd wel een mooi verhaal achter de collectie dat meestal te maken heeft met een betere wereld voor onze kids creëren. Ook dit seizoen is dat weer het geval, de collectie heet: To make a garden. Bobo gebruikt de collectie als platform om aandacht te vragen voor het steeds kleiner worden van de populatie bijen in de wereld, bijen zorgen voor ons eten, op wat voor manier dan ook. Bobo Choses roept iedereen dan ook op ‘to make a garden!’ Om alle bijen blij te maken, en dus ook jezelf!

De collectie is hier door geïnspireerd, en het resultaat is een bonte verzameling super toffe prints! Van appels en kersen tot bloemen in allerlei kleuren, het is één groot tuinfeest bij Bobo Choses! Verder zien we de mooie pastel tinten die we gewend zijn van Bobo Choses, maar ook een paar lekkere pops of color met knalrode, groene en gele accenten door de hele collectie. 75% van de collectie is gemaakt van organisch katoen en maar liefst 89% van de collectie wordt lokaal (Spanje, Portugal) geproduceerd! Bobo Choses vraagt dus niet alleen aandacht voor een betere wereld, maar doet er zelf ook van alles aan om hieraan bij te dragen! We love it! Ben jij ook zo gek op de collecties van dit Spaanse toppertje? Wat zijn jouw favoriete items van de SS19 collectie?

De foto’s van hierboven is maar een kleine selectie van de collectie en er is nog veel meer leuks! Bovendien zijn er wat mij betreft nog heel veel meer mogelijke styling en combinatie opties. Ga dus lekker kijken en pick your favourites! Mocht je nog styling advies willen, stuur me dan gewoon een berichtje.

Gelijk de nieuwe collectie scoren? Geen enkele winkel heeft precies dezelfde Bobo Choses. Daarom tippen wij jou 5 fijne adresjes om Bobo Choses te shoppen! 

Shop bij:
Bobo Choses bij BonBon on the Block
Bobochoses bij Nynstyles
Bobo Choses Pluk en Paloma
Bobo Choses bij Elvis & Otis
Bobo Choses bij Kind zo Blij

bobo choses _2019bobo choses _2019

Vind jij de nieuwe collectie van Bobo Choses ook zo te gek? Welk item is je favoriet? Laat het ons weten op facebook of in een reactie hieronder! 

Shop Bobo Choses bij:

Bobo Choses bij BonBon on the Block
Bobochoses bij Nynstyles
Bobo Choses Pluk en Paloma
Bobo Choses bij Elvis & Otis
Bobo Choses bij Kind zo Blij

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie