ROCK & ROLL MET BING KIDS

ROCK & ROLL MET DIT STOERE MERK

Kennen jullie Bing Kids al? Dit is dus echt een merkje naar ons hart. Lekker stoer en lekker gek. Niet te serieus, want hey, we moeten het leven niet altijd zo serieus nemen toch? Dit toppertje is pas sinds 2018 verkrijgbaar maar we zijn nú al verliefd! De kleding past helemaal bij de actieve lifestyle van kids en past helemaal in ‘t rock & roll gevoel! De looks hebben een volwassen touch maar niet té. Wat wij ook helemaal te gek vinden, is dat de looks van Bing kids dus allemaal unisex zijn. Als je ‘t ons vraagt hoef je kleding helemaal niet in hokjes te plaatsen. Natuurlijk gaan we onze zoontjes geen roze glitterrokjes aantrekken, maar de grenzen mogen best wel wat vervagen wat ons betreft! Dat een stoere bomber bij de meisjes afdeling hangt hoeft niet te betekenen dat hij niet ook súúper gaaf is voor boys toch? Who cares wat er in het label staat, wij doen gewoon lekker waar we zelf zin in hebben!

Als je kids van stoer houden zitten ze in ieder geval, meisje óf jongen, helemaal goed bij Bing Kids! Wij hebben hieronder alvast een paar van onze favo looks voor je uitgelicht, en zelfs de grappige, quirky, ‘lekker gek’ stijl van de foto’s spreekt ons helemaal aan! Te gek toch? Welke van deze looks zou jij shoppen voor je kids? Wij zijn stiekem toch wel een beetje verliefd op de zebra jurk en de stoere army/camouflage print trui.. Wat vind jij van Bing Kids? Laat je ‘t ons even weten, vinden we leuk!

Klik hier om bij Bing Kids te shoppen

bing kids anine bing bing kids fashion bing kids kinderkleding bing kids kinderkleding_2 bing kids kinderkleding_kindermodeblog

 

Klik hier om bij Bing Kids te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie