ROCK & ROLL KINDERKLEDING


Hai! Ik ben Nynke, 31 jaar, mem van Ilmer & Fieve en vriendin van hun superlieve heit Peter. We wonen in het prachtige elfstedenstadje Dokkum. Ik werk als docent aan het VMBO, ben shopping advisor bij POMPdeLUX en sinds kort heb ik mijn eigen label NYNstyles: ik ontwerp posters en kaarten voor je interieur en de kinderkamer en hoop dat daar in de toekomst nog veel meer bij gaat komen. Al op mijn eigen kinderkamer was ik altijd bezig de inrichting en mijn kleding mooier te maken. Nu doe ik dat voor mijn kinderen, voor de kinderen van mijn zus en vriendinnen, en wie weet ooit ook eens voor jou!

Ik heb er veel plezier in om bij te houden welke merkjes leuk zijn en welke nieuwe merken er bij komen. Het is vooral een uitdaging om je te helpen met het combineren van je nieuwe dingen met de spulletjes die je al hebt, in de kindergarderobe én in het interieur. Vaak besteed je aan de slaapkamertjes van je kinderen meer aandacht dan aan die van jezelf, je maakt ze persoonlijk met de mooiste dingetjes die je kunt vinden, die het beste bij je kind passen. Zo vertelt een kinderkamer veel over het kind en over zijn of haar ouders.

Vanaf nu ga ik jullie een kijkje geven in de slaapkamertjes van de lieve kindjes om me heen. Ze laten je hun lievelingsdingen zien en showen hun leukste outfit. Ik hoop dat het je inspireert!

Vandaag hield ik met mijn lieve kleine skat een ‘fotosessie’ voor zijn uitnodigingskaart voor zijn 5e verjaardag.
5 jaar!! En wat is hij een stoer ventje geworden. Gister ben ik met hem naar de kapper geweest, zijn lange manen in de nek, iedere ochtend een strijd met haren kammen, zijn verleden tijd en hebben plaatst gemaakt voor een lekker hip, fris, maar stoer kapsel.  Ik vond hem qua koppie altijd het type jongetje voor een klassiek kapsel, maar dit past en staat hem ook zo goed, hij is er zelf ook onwijs blij mee en dat zie je aan hem! Vanochtend met mijn handen door zijn haren een klein beetje haargel en klaar is mem!
Ik had van Ilmer meegekregen dat het kaartje wel rock &roll moest zijn dus vond ik deze comfortabele outfit van de Zara en zijn stoere koppie een mooi geheel. Let’s rock &roll….!

Klik hier om te shoppen bij Zara Kids

kinderkamer kindermodeblog
kinderkamer kindermodeblog
Wat vinden jullie van Ilmer z’n stoere outfit?
Tags: , ,