SHOPTIP | ROCK YOUR BABY


Kennen jullie Rock Your Baby al? Zo niet, dan moet je echt even opletten nu, want dit is echt weer zo’n top merkje dat je niet wilt missen! Rock Your Baby bestaat sinds 2003 en ontwerpt sindsdien ieder seizoen te tofste items voor baby’s en kids tot 10 jaar. Ieder seizoen weer werken ze samen met andere designers om steeds opnieuw met verrassende nieuwe graphics en prints te komen. Het uitgangspunt is altijd de belevingswereld en fantasie die alleen kinderen kunnen hebben, en dat zorgt voor vrolijke, gekke en verrassende items. Kortom, een te gek merkje voor kids die graag lekker op vallen! Wat vind jij van Rock Your Baby? Welke items zouden wel bij jouw kids in de kast mogen belanden?

Via deze link ga je naar Rock Your Baby

RYB 2 RYB 3 RYB 4 RYB 5 RYB

Klik hier om naar Rock Your Baby te gaan

Wat vind jij van dit merkje?

Tags: , ,

Plaats een reactie