5X SALE SHOPPEN BIJ DEZE WEBSHOPS

Welcome to 2019! Omdat de decembermaand al duur genoeg is, maar de (kinder)kledingkasten altijd nog wel het één en ander kunnen gebruiken, hebben wij vijf van onze favo webshops voor je uitgezocht waar je te gekke items nu in de sale shopt! We hebben per shop een cool item uitgekozen, maar er is natuurlijk nog véél meer moois, dus neem zeker even een kijkje bij deze vijf toppers:

 1. Little Department Store – Met toffe merken als Munsterkids, Mini Rodini en Nadadelazos in de sale kun je bij deze webshop eigenlijk niet verkeerd gaan. Er is zoveel moois om uit te kiezen, maar je kent ons inmiddels, we zwichten altijd voor een lekker panterprintje. Hoe tof is deze velours hoodie? En nu van €65,- voor €35! Kan niet mis toch?! Shoppen bij Little Department Store doe je via deze linkMini Rodini velours hoodie
 2. Maed for Mini – Een echte all-time favourite hier bij Kindermodeblog. Ieder seizoen weer zijn we verliefd op de collecties van dit merk, maar we geven toe, het is niet goedkoop. Als je dan in de sale een gaaf item op de kop kan tikken, dan hoef je ons dat geen tweede keer te vertellen.. Hup, op naar de site van Maed for Mini want er is sale met kortingen vanaf 40%!


  Made for Mini sweater
 3. Mini Rodini – Nog zo’n topper waar we dus dol op zijn bij Kindermodeblog. De webshop van Mini Rodini staat vol met items uit de AW18/19 collectie die nu dus allemaal in de sale te shoppen zijn! Daar zeggen we geen nee tegen toch? Wij hebben stiekem deze eekhoorn trui al in ons mandje gestopt.. Wat beland er bij jullie in de winkelwagen? Sale shoppen bij Mini Rodini via deze link

  Mini Rodini eekhoorn trui
 4. AlexandAlexa – Ga er maar even goed voor zitten, want bij AlexandAlexa vind je een mega verzameling van een he-le-boel super gave kinderkleding merken. Van Mini Rodini, Molo en Stelle McCartney tot Scotch & Soda en Nadadelazos. Naast kleding vind je bij AlexandAlexa ook een flink aanbod aan kinderschoenen en vandaag hebben wij ons oog laten vallen op deze super toffe Adidasjes! Je kunt nooit genoeg stoere sneakers hebben toch? Neem een kijkje bij AlexandAlexa via deze link.

  Adidas Originals
 5. Kixx online – Kixx online mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Voor een uitgebreid aanbod moet je zeker weten bij Kixx zijn! Heel veel AW18/19 collecties zijn nu lekker in de uitverkoop bij Kixx, dus neem lekker de tijd om overal even goed doorheen te scrollen, want de keuze is reuze! Wij konden niet om deze te gave jas heen.. Ja ja, alweer een panterprintje, maar hij is wel heul gaaf toch?Vingino panterjas
Tags: , , , ,

Plaats een reactie