DE NIEUWE SWEATER VAN JULIE!

DE NIEUWE SWEATER VAN JULIE!

Allereerst de beste wensen allemaal!
Wat is december weer snel voorbij gevlogen, niet normaal!
Morgen ga ik na 2 weken vrij weer aan het werk, dat wordt vast wennen maar ik ben ook wel weer blij dat alles weer een beetje normaal wordt.
Die weken in december zijn superleuk maar wel druk en chaotisch en ik ben wel weer toe aan een beetje rust en regelmaat.

Wat ik tussen alle drukte door nog wel even gedaan heb is shoppen natuurlijk! Want je zou het bijna vergeten maar echt overal is de uitverkoop in volle gang. Het was in de stad in Den Haag echt bomvol toen ik er was (volgens mij elke dag, de hele dag) en normaal heb ik daar echt een hekel aan maar ik had een missie! Mijn zus had namelijk een trui voor mijn nichtje gescoord waar eigenlijk mijn naam op stond. Dat vond zij ook maar in al haar eigen hectiek was ze even vergeten aan mij te vragen of ze ‘m voor me mee moest nemen. Dus de dag erna ben ik zelf naar de stad gesneld en vond ik bij Sissy Boy DE sweater die ons op het lijf geschreven is. Als je de tekst van deze trui leest weet je wel waarom: “I feel better with a leopard on my sweater”, en dat is gewoon helemaal waar!
Julie had geluk want hij was er nog in haar maat dus ik heb ‘m meteen voor haar meegenomen. Ik heb ‘m hier gecombineerd met een denim rokje en chelsea boots van Zara en de leopard maillot van Maed for Mini.

En voor alle mama’s die van twinnen houden; hij is er ook in een adult variant en die is ook echt heel erg leuk!
Ik kan de trui online niet meer vinden maar misschien is hij er in de winkel nog!

Klik hier om in de sale bij Sissy Boy te shoppen!

Klik hier om in de sale bij Sissy Boy te shoppen!

 

VOLG @KINDERMODEBLOG VIA DEZE LINK OOK OP INSTAGRAM 

Plaats een reactie