DÉ PRINT DIE ONMISBAAR IS IN DE GARDEROBE

DÉ PRINT DIE ONMISBAAR IS IN DE GARDEROBE

Door Alison:

Hi!

Dinsdag zijn wij eventjes een kijkje gaan nemen bij de diertjes op de kinderboerderij, en dat deed Junes geheel in stijl. Met dit prachtige weer zijn wij het allerliefste buiten. Heerlijk die vrieskou en het zonnetje op je gezicht!

Dus hier is hij weer, de onmisbare panterprint. Ik zou zeggen van het seizoen, maar dit printje van Mini Rodini zie je eigenlijk het hele jaar wel voorbij komen in verschillende soorten items. Voor baby’s tot kids. En door de neutrale tinten is het broekje ook nog eens unisex te dragen, hoe leuk is dat!?

Wij gaan nog eventjes genieten van deze prachtige dagen!

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Je shopt de legging hier bij Mini Rodini

Je shopt de legging hier bij Mini Rodini

Meer baby outfit inspiratie vind je hier 

Tags: , , ,

Plaats een reactie