SAAR IN NIEUWE JURK STOFFETTI ATELIER


SAAR IN NIEUWE JURK STOFFETTI ATELIER

Door Sandra:

Vroeger toen ikzelf nog op de basisschool zat maakte mijn moeder altijd mijn kleding. Weet nog heel goed hoe druk ze daar altijd mee was. De stoffen werden zorgvuldig uitgezocht en alle kleding werd met veel liefde gemaakt. Dat ik dol ben op kinderkleding heb ik dan ook niet van een vreemde.

Ik hou echt enorm van kleinere merken waar mensen met veel liefde en persoonlijke aandacht aan de kleding werken. Op Instagram kwam ik toevallig op het account van “ Stoffetti atelier” . De naam van haar jonge bedrijf geeft het al aan, Stoffetti een feestje voor iedereen! Jolanda, de eigenaresse, maakt alle kleding zelf. Alles wordt zorgvuldig uitgezocht door haar. Ze maakt prachtige shirts, truien, tops, leggings, rokjes en jurken. En alles in de meest prachtige kleuren.

Ik was gelijk verliefd, dat snap je wel :). Ik koos voor Saar het okergele jurkje met grote zakken opzij. Het jurkje is gemaakt van mooi katoen en zit haar goed. Saar kan zich er ook heerlijk in bewegen. De collectie wordt in kleine oplage’s gemaakt en is daardoor uniek.Ik combineerde de jurk met een panterprint kraagje en een maillot uit een vorige collectie van Tinycottens.

Even een shoutout aan deze creatieve dame en echt een aanrader om in haar webshop een kijkje te gaan nemen!

Wat vinden jullie van Saar haar outfit?

Klik hier om naar de webshop van Stoffetti Altelier te gaan

Klik hier om naar de webshop van Stoffetti Altelier te gaan

Kennen jullie Stoffetti Altelier al? En wat vinden jullie van Saar haar nieuwe jurk?

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Jolanda Keijzer
    Posted 11 december 2018 19:37 0Likes

    Oh wat een ontzettend leuk artikel over mijn jurkje, dankjewel! Liefs Jolanda

Plaats een reactie