SAAR IN NIEUWE JURK VAN MAKI BLUSH!


SAAR IN NIEUWE JURK VAN MAKI BLUSH!

Door Sandra:

We gaan nu eindelijk richting het voorjaar, zo fijn! Kan niet wachten tot het mooie weer dan ook echt begint. Saar is de laatste tijd ook behoorlijk in lengte gegroeid dus heb al wat nieuwe collectie voor haar geshopt. Je snapt dat ik niet kan wachten tot ze al die nieuwe kleren aan kan.

Tijdens het shoppen stuitte ik op een nieuw kinderkleding merk genaamd Maki Blush. Het kindermodemerk is opgericht door 3 vriendinnen en ziet er super uit. Fold & Unfold is het thema van deze gave kids collectie en is geïnspireerd op papieren vouwkunsten. Grafische patronen, strakke lijnen en toffe details. Altijd leuk om weer een nieuw kinderkleding merk te ontdekken.

Saar haar oog viel op het rode jurkje met grafische print. Keer wat anders dan roze 😉 De jurk valt mooi, heeft twee steekzakken aan beide kanten en zit heerlijk comfortabel. Heb het jurkje gecombineerd met de gestreepte legging van Mingo en zwarte sneakers met strik. Wat vinden jullie van Saar haar outfit?

En ken jij Maki Blush al?

Je shopt het jurkje hier via deze link

Klik hier om het jurkje direct bij Maki Blush te shoppen

Is deze jurk ook iets voor jouw dochter?

Lees ook: Nieuw kinderkleding merk gespot

Plaats een reactie