DE LEOPARD PRINT BROEK VAN SCOTTIE!


DE LEOPARD PRINT BROEK VAN SCOTTIE!

Door Rosan:

Wie Kindermodeblog langere tijd volgt weet dat er hier een serieuze liefde voor leopard heerst! En ik hoor daar ook zeker bij. Ik moet wel bekennen dat het leopard printje toch al enige tijd afwezig was in de garderobe van mijn meiden. Dus het werd hoog tijd daar verandering in te brengen! En op zoek naar leopard print broekje lijkt misschien simpel, maar ik ben nogal kritisch op hoe het printje eruit ziet… geen idee waardoor dat komt de vorm van de vlekken in combinatie met de kleur denk ik. Maar na even scrollen bij Zara had ik dit fijne broekje gevonden.

Ik had een aantal combinaties in gedachten, waarvan één met een lekkere roze knaltrui, een ander was juist wat liever met een gebreid vestje, maar uiteindelijk koos ik toch voor deze outfit met een mooi donkergrijze trui erbij. Minimalistisch en stoer!

Foto’s maken is overigens ook echt een uitdaging met dit grauwe weer (ook wel bekend als ‘crappy light season’) en neem dan een peuter die ineens had bedacht dat het leuk is om gekke bekken te gaan trekken. Gelukkig lag er nog een verdwaalde pepernoot in de kast waarmee ik haar kon omkopen om stil te staan 😉

Wat vinden jullie van het broekje?

Je shopt het leopard broekje via deze link

Je shopt het leopard broekje via deze link

 

Plaats een reactie