DE TIJDLOZE LEOPARD PRINT


DE TIJDLOZE LEOPARD PRINT

Je hebt het ons vast al vaker horen zeggen, maar wat ons betreft behoort de leopard print tot een basic in je garderobe. Het printje combineert nou eenmaal lekker weg, maakt een outfit vaak net even wat spannender en speelser én is op het moment niet weg te slaan uit het straatbeeld.

Anna draagt vandaag een leopard print longsleeve van Zara. Maar ook in de collectie van bijvoorbeeld MarMar CPH kun je hele mooie vinden. En dat het panterprintje met verschillende stijlen gecombineerd kan worden, laat Anna hier wel zien. De legging van Scotch heeft een sporty touch en haar velvet jasje met borduursel zorgt meer voor een bohemian feeling. Doordat de kleuren hier en daar weer terug komen, wordt de outfit weer een geheel. Een paar stoere laarsjes eronder en Anna is klaar voor een nieuwe week!

Is deze stijl ook iets voor jouw dochter?

  1. T-shirt Zara
  2. Legging Scotch R’belle
  3. Schoenen Shoesme

  1. T-shirt Zara
  2. Legging Scotch R’belle
  3. Schoenen Shoesme

Is dit ook een stijltje voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie