EEN MIX VAN STOER & GIRLY!

EEN MIX VAN STOER & GIRLY!

Vandaag delen we graag de stoere & ook girly outfit van Vicky met je! En om maar gelijk met de deur in huis te vallen, hoe gaaf is het rokje van het Franse kinderkleding merk Bandy Button?! Het printje en de kleuren combi zijn super cool en edgy. Als je goed kijkt zie je dat het rokje een extra strik/omslag heeft om de taille, wat weer voor de girly touch zorgt. Sowieso is de collectie van Bandy Button een aanrader als je deze nog niet hebben gezien (of wanneer je het kinderkleding merk nog niet kent).

Ook de longsleeve komt bij dit gave kinderkleding merk vandaan en voelt super zacht aan! Een warm vest is gewoon een onmisbaar kledingstuk dit najaar. Heb jij er al één (of meer) geshopt? Wij worden ieder geval blij van de verschillende  warme herfsttinten in deze outfit. Jij ook? En is dit ook een stijltje voor jouw dochter?

  1. Vest The Animal Observatory
  2. Longsleeve Bandy Button
  3. Rok Bandy Button
  4. Sokken Bandy Button
  5. Sneakers Vans

  1. Vest The Animal Observatory
  2. Longsleeve Bandy Button
  3. Rok Bandy Button
  4. Sokken Bandy Button
  5. Sneakers Vans

Ken jij het kinderkleding merk Bandy Button al?

Klik hier voor meer kinderkleding outfit inspiratie

Tags: , , , ,

Plaats een reactie