DE NIEUWE JURK VAN SCOTTIE


DE NIEUWE JURK VAN SCOTTIE

Door Rosan:

Afgelopen week had ik oudergesprek op het kinderdagverblijf. De juf wist me te vertellen dat Scottie het opneemt voor de kleinere kindjes in de groep. Als iemand wat afpakt dan pakt zij het terug en geeft het aan het kleinere kindje. Ik was helemaal trots. Mijn stoere meid!

Vervolgens was ik met Mckenzie en Scottie in de supermarkt, waar ze altijd direct achter het spelletjesscherm duiken. Er kwam een ander klein kindje aangelopen die ook wilde kijken. Scottie haar zorgzame gedrag was als sneeuw voor de zon verdwenen ‘wegwezen!’ riep ze boos naar het arme meisje. Stiekem moet ik er wel een beetje om lachen, natuurlijk ná dat ik haar heb verteld dat ze aardig moet zijn voor andere kindjes.

Vandaag een stoer outfitje die helemaal past bij dit tikkeltje rebelse meisje! Deze graffiti jurk van Koolabah vond ik op het eerste gezicht wel heftig qua print. Maar toen ze hem eenmaal aan had stond ie toch echt wel heel tof!

Klik hier om naar de webshop van Koolabah te gaan

Tags:

Plaats een reactie