15X DE LEUKSTE BABYSCHOENEN

15X DE LEUKSTE BABYSCHOENEN

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben echt d√≥l op babyschoenen en slofjes. Sowieso op schoenen. Schoenen. Schoeeee-nun. Want zeg nou zelf, schoenen kunnen een outfit maken of breken. Maar goed Free, even bij de les blijven. Babyschoentjes is vandaag het onderwerp ūüôā Hier in mijn rechterhand (voor jullie links) zie je de allereerste babyschoentjes van Doutzen. Ik kocht ze tijdens mijn zwangerschap, nu bijna 10 jaar geleden! En nog steeds vind ik ze zooo leuk! We hebben deze schatjes dus al 10 jaar in huis. En girly of niet, ook Oliver heeft er als baby aan moeten geloven! En het goeie nieuws is, deze Minnetonka’s ( √©n een heleboel look-a-likes) zijn nog steeds te koop. En dat snap ik. Want ze blijven gewoon leuk. Ik moet er wel even eerlijk bijzeggen dat ze in het begin niet bepaald makkelijk zijn om aan te krijgen. Maar zodra je er een beetje handigheid in krijgt, komt het helemaal goed!

Maar er is natuurlijk nog véél meer leuks! Speciaal voor jullie heb ik daarom mijn 15 favoriete schoentjes op een rijtje gezet én deel ik hieronder ook nog wat handige tips met je! Ben heel benieuwd welke van deze schoentjes jullie het leukste vinden. Laat je het even weten in een reactie onder deze blog? Via de WhatsApp knop kun je trouwens makkelijk en snel je zwangere vriendinnen tippen! Tip van de dag hahaha.

Wat je moet weten bij het shoppen van babyschoenen / slofjes :

Wanneer je kindje nog niet kan lopen en nog klein is zijn slofjes een echte must. Niet alleen staat het super leuk en style je de outfit van je kleine er helemaal mee af, ook beschermen de slofjes de voetjes tegen de kou. Wanneer je baby de eerste stapjes zal gaan zetten zullen de slofjes ook nu de voetjes beschermen.

  • Koop het liefst slofjes van leer of een ander natuurlijk materiaal als katoen of wol. Natuurlijke¬†materialen zijn ademend en dat is wel zo fijn voor je baby
  • Let erop dat de babyslofjes soepel zijn, je baby moet zich er fijn in kunnen bewegen
  • Let erop dat er geen harde naden of andere decoratie aan de binnenkant en op de babyslofjes zitten die je baby kunnen bezeren

Meer tips over het shoppen van baby- en kinderschoenen? Bekijk onze video

1. Minnetonka babyslofjes

2.Metallic babyslofjes Donsje Amsterdam

3. Stippen babyslofjes Mockies

4.Sterren babyslofjes Little Indians

5. Slangenprint babyslofjes Mockies

6. Babyslofjes met roezel Donsje Amsterdam

7.Metallic zwarte babyslofjes Donsje Amsterdam

8.Fringe babyslofjes Mockies

9.Leopard babyslofjes Little Indians

10. Fringe babyslofjes Minnetonka

11. Babyslofjes met wasbeer Donsje Amsterdam

12. Fringe babyslofjes Mockies

13. Winter(boots) baby Birds of Nature

14. Leren babyslofjes met linnen strik Donsje Amsterdam

15. Babyslofjes mini moccasins

Welke van deze 15 babyslofjes zou jij shoppen? Welke zou jij tippen aan je vriendinnen?

Frederieke en Kindermodeblog via Instagram volgen? Klik dan even hier voor Instagram

Meer baby inspiratie blogs vind je hier 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie