DE NIEUWE SCHOENEN VAN TYGO!

Door Judith:

De herfst is nu echt begonnen! En ik moet zeggen ik vind het heerlijk. Vooral de dagen dat het wel wat frisser is maar de zon enorm aan het schijnen is. Warme kleding aan en lekker een boswandeling maken of een frisse neus halen op het strand. Wij wonen wat dat betreft ideaal in Den Haag. Wij zijn zo op de fiets op het strand en het bos is op loop afstand.

Afgelopen weekend gingen wij, nadat wij allebei hadden gehockeyd, nog even met de kinderen naar het bos. En als je dan een beetje rozig na zo’n wandeling gaat borrelen, voelt dat een stuk aangenamer en meer verdiend. En wat is het toch prachtig in dit jaargetijde in het bos, een schitterend kleurenpalet. Hopelijk kunnen we daar nog even van genieten voor Koning Winter straks voor de deur staat.

De kinderen hebben inmiddels allebei weer een herfstproof garderobe. Beide een nieuwe winterjas en daarnaast een goede basis. Die basis probeer ik iedere maand aan te vullen met nieuwe leuke items. Nu de dagen wat korter worden en je ‘s avonds met de kaarsen aan op de bank zit vind ik het heerlijk om het internet af te stuinen naar nieuwe merken en websites of merken en websites die ik al ken maar waar ik heel enthousiast van word. Eén van die sites die ik al ken is PetitPuk. Hier scoor ik eigenlijk jaarlijks de Bergstein regenlaarzen van de kinderen maar ook deze toffe Spaanse suède schoentjes. Je hebt ze echt in iedere kleur voor jongens en voor meisjes (en volwassenen) en ze zijn super leuk geprijsd. Je kan hier een look helemaal mee afmaken door een gave kleur te kiezen. Voor Tygo heb ik nu een neutrale kleur, Iris Blauw, gekozen maar ik sluit niet uit dat ik nog een andere spannendere kleur uitzoek.

Liefs Judith

  1. Winterjas Tumble ‘N Dry
  2. Spaanse suède schoenen 

  1. Winterjas Tumble ‘N Dry
  2. Spaanse suède schoenen 
Tags: , , , ,

Plaats een reactie