TUMBLE ‘N DRY | PARTY GIRLS

Het is tijd voor een feestje!! Een tafel vol lekkers, ballonnen die in het rond vliegen en twee vrolijke vriendinnen die er helemaal zin in hebben! Viva, de winnares van de Back to School tour mocht samen mét haar bestie Evi langs komen bij Kindermodeblog voor een VIP styling en fotoshoot! En wat een feestje hebben de meiden er van gemaakt! De twee girls werden gestyled in een nieuwe outfit van Tumble ‘n Dry en daarna kon het feest beginnen!! Samen lachen, spelen, gek doen, cake eten en op tafel zitten dat is toch hoe een feestje eruit hoort te zien?

De kleding die Viva en Evi dragen van Tumble ‘n Dry is helemaal volgens de laatste modetrends. Fluor kleuren gaan we volop zien deze zomer en zien we voorbij komen in alle soorten en maten. Denk hierbij aan items die geheel in fluor kleur op je af knallen, maar ook in prints en  de afwerking van details op kledingstukken zien we deze trend terug. Wees niet bang om te mixen&matchen en maak verrassende combinaties door wat nieuws te proberen! 

Je kunt de kleding van Tumble ‘n dry shoppen via deze link

_63A8907

_63A8904

_63A8886

Klik hier om te shoppen bij Tumble ‘n Dry

Wat vind jij van deze outfits?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie