TUMBLE ‘N DRY PARTY COLLECTIE | TIP


De feestdagen staan voor de deur en het aftellen is écht begonnen. Nog een kleine 3 weken en dan zeggen we 2016 gedag en beginnen we met zijn allen aan een fris en sprankelend nieuw jaar! Een nieuw jaar vol hippe kinderkleding, nieuwe merken, shops, kinderkleding collecties, events noem het maar op!  Maar natuurlijk moeten de feestdagen eerst goed gevierd worden en daarbij kan een nieuwe party outfit zeker niet ontbreken.

En natuurlijk tippen we jou graag de leukste party outfits en tips & trics voor een fashionable feestlook. Dress to impress, dat is waar het met de feestdagen allemaal om draait. Met Kerst en Oud & Nieuw mag het allemaal net wat meer en uitbundiger. Kies je voor een shiny feestjurk voor je dochter of een gaaf overhemd voor je zoon? In de party collectie van Tumble ‘N Dry vind je zeker weten een te gekke outfit. Dit jaar is casual chic de trend, maar wel met een shiny touch! De leukste baby pakjes, overhemden, jurken, blazers vind je terug in de collectie. Het vlinderdasje blijft voor de boys ook dit je een echte musthave en zie je ook veel terug als print op T-shirts.

Heb jij de partyoutfit voor de feestdagen al klaar liggen? En mag het bij jullie met de feestdagen ook allemaal net wat uitbundiger? Leuk als je het ons laat weten!

Je kunt via deze link de party collectie van de meisjes shoppen & hier de jongens

new-lookbook-boysparty-7 laglan_girls_mid_dr_-_mini_4020400063_dgrey_tnd_online_store_4 maramie_girls_zero_pa_-_full_4011200036_dgrey_tnd_online_store_4 maneroo_boys_mid_bl_-_lsl_3090100086_white_tnd_online_store_5 cobar_boys_zero_pa_-_full_3011200047_dgrey_tnd_online_store_4 new-lookbook-boysparty-1 rawbelle_girls_hi_dr_-_mini_4020400091_dgrey_tnd_online_store_4

Klik hier om direct te shoppen bij Tumble ‘N Dry

Heb jij de feestoutfit van je zoon en/of dochter al klaar liggen?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie