WARME JONGENS OUTFIT


Door: Marlous

Hi, dit is mijn allereerste blog bij Kindermodeblog. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marlous, 35 jaar, getrouwd met Alex en mamma van drie jonge kinderen, Daniel (6 jaar), Timo (4 jaar) en Sanne (1 jaar). Opgeleid tot Ergotherapeut, maar nu al weer 3 jaar fulltime aan het moederen en daarnaast geef ik een paar uur per week engelse les aan huis.
Naast mijn interesse voor mode en dan met name de kinderkleding, vind ik het leuk om te fotograferen en te schrijven. Ik sta dan ook te trappelen om wekelijks voor jullie een blog te maken!

Mijn twee knullen zijn (nog) niet zo into fashion, zeg maar en de tijd dat ik voor hen ’s avonds een stoer setje kleding voor de volgende dag klaar legde, is inmiddels verleden tijd. Elke ochtend wordt er een willekeurige broek en t-shirt uit de kast getrokken. Of de gekozen combinatie nou heel fashionable is, het zal ze een worst wezen. Kleren zijn kleren en het mag vooral niet te warm zijn. Verschillende laagjes over elkaar heen, je zal het mijn jongens dan ook niet snel zien dragen. Ze presteren het regelmatig om in de meest hilarische combinaties aan de ontbijttafel te verschijnen.  Zo stond Daniel onlangs voor me in een korte spijkerbroek, Star Wars t-shirt met gele kaplaarzen, afgestyled met een Super Mario pet. “Mooi he?” “Heel mooi, niet een beetje koud?” “Nee joh mam, is juist lekker”. Ik sta erbij en ik kijk ernaar en geniet van dat stralende koppie en zijn onbevangenheid. Om de schade een beetje binnen de perken te houden, probeer ik tegenwoordig wel zoveel mogelijk items te kopen, die makkelijk met elkaar te matchen zijn. Waarbij weinig ‘fout’ kan gaan zeg maar ;-).

Speciaal voor deze blog wilde Daniel wel even poseren in een ubercoole ‘warme’ outfit. Omkopen was echt niet nodig 😉

Hij draagt hier een slim-tapered-fit jeans met op de voorkant stoere ‘damaged’ accenten van het merk Rags Industry. De jeans zijn gecombineerd met een grijs jeans-overhemd (model Lenno) met een stoere ‘used look’ wassing en zwarte drukknoopsluiting van Vingino met daarop een donkergrijs met off-white gebreid vest van Sevenoneseven (model Nico) met klepzakken. Verder draagt hij gave boots (model Vasco City) van Vingino, afgestyled met een sjaal van Zara en grijze beanie met gele ster van Barts. Wat vinden jullie van deze heerlijke warme winter outfit?

Klik hier om Sevenoneseven te shoppen

kinderkleding kindermodeblog
kinderkleding kindermodeblog

kinderkleding kindermodeblog

kinderkleding kindermodeblog

Klik hier voor meer van Sevenoneseven

Wat vinden jullie van deze warme winter outfit?

 

Tags: , , ,