DE TE GEKKE TULE ROK VAN PHILEINE

DE TE GEKKE TULE ROK VAN PHILEINE

Door Renske:

Phileine gaat nu iets meer dan 2 maanden naar school en vindt het helemaal geweldig. Het is eigenlijk alsof het nooit anders is geweest, ze wil ook niets weten van af en toe een halve dag om even uit te rusten, nee nog geen uur gemist tot nu toe. Echt zo fijn dat ze het zo leuk vindt. Elke avond leggen we haar kleren klaar voor de volgende dag en het liefst kiest ze dan iets zonder knopen, ritsen of strikken want dan kan ze zelf alles aan en uit doen bij de gym en hoeft de juf niet te helpen want dat is niet tof.

Waar Julie net uit de rokjesfase is, zit Phileine er juist helemaal in. En favoriet zijn net als toen bij haar zus de tule varianten (die gaan ook nog eens heel makkelijk aan en uit). Ik vind dat soms wel lastig want ze heeft zulke korte beentjes dat ik niet alle rokjes echt leuk bij haar vind staan. Maar toen spotte ik laatst dit tule rokje bij Zara met jawel je raadt het al, een panterprintje! Dat ze dat nooit eerder bedacht hebben! We vonden ‘m allebei meteen te gek en omdat deze van de kleinere meisjes afdeling komt kon ik ook gewoon 2 maten kleiner nemen dan ze normaal draagt zodat het rokje niet tot haar enkels komt.

Omdat Phileine met haar blonde haar al snel “lief” overkomt hou ik ervan haar rokjesoutfits wat stoerder te maken. Dus heb ik hier dit panterrokje  gecombineerd met een zwart shirtje met volant (ook Zara) en haar zwarte Vans. Maar het kan ook met heel veel andere kleurtjes gecombineerd worden. Ik zie ‘m met de feestdagen ook al voor me in combinatie met goud bijv. Dus zie hier mijn 4-jarige kleuter in een maatje 92, niks meer aan doen toch? Oh en extra tip, ze hebben dit rokje ook in een net iets ander model voor de oudere meisjes dus zusjes kunnen lekker twinnen!

Je shopt het rokje hier voor een leuk prijsje

Je shopt het rokje hier voor een leuk prijsje

 

1 Reactie

  • door Stephanie
    Posted 8 november 2018 11:56 0Likes

    Hoi Renske,
    Te gekke outfit met het planterijen! Welke maat shirt heeft je dochter hierbij aan? Vind dat vd Zara altijd lastig inschatten.

Plaats een reactie