DE ULTIEME MUSTHAVE ROK VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Je ziet ze echt o-ve-ral …. tutu rokjes. En oh wat zijn ze leuk! Ik bedoel, je kan toch bijna niet – niet – van tutu’s houden? Ik weet in ieder geval dat bijna alle kleine meiden er gek op zijn!
Ik liet vanochtend Mckenzie haar nieuwe rokje zien. Ze begon direct in haar handen te klappen en te gillen. “Mama dat is voor een prinses!” Ik had ‘m nauwelijks over haar billen heen getrokken of ze begon er al rondjes mee te draaien.

Zoals ik al in mijn eerdere blogs liet blijken, is dit seizoen mintgroen echt mijn favoriete kleur, dus toen ik dit rokje van Name It zag hoefde ik geen twee keer te denken. Moet ik hebben, en wel nu!
Het leuke van zo’n opvallende kleur is dat je het op vele manieren kunt combineren. Met een wit of zachtroze wordt dit natuurlijk echt een heel zoet outfitje. Ik heb dit keer gekozen voor de stoere variant in combinatie met zwart.

Je kunt de tutu shoppen via deze link

IMG_1535 IMG_1501 IMG_1506 IMG_1531 IMG_1505

Klik hier om direct bij Name it te shoppen

Is jouw dochter ook zo dol op tutu’s?

Tags: , , ,

Plaats een reactie