SCOTTIE IN TOFFE SWEATER ONE DAY PARADE


SCOTTIE IN TOFFE SWEATER ONE DAY PARADE

Door Rosan:

Vandaag was weer een ‘mijlpaal’ momentje. Scottie mocht voor het eerst mee op controle bij de tandarts. Nu was ik weinig hoopvol dat het allemaal vlotjes zou gaan, maar we hadden een strategie bedacht én uitgelegd aan haar. We gaan naar de tandarts en dan gaat Mckenzie in de stoel, die laat zien hoe het moet en daarna mag jij. Klinkt simpel toch?

Zo gezegd zo gedaan, Mckenzie gaat liggen en deed het echt super goed, zelfs polijsten vond ze allemaal prima. Scottie riep na 10 seconden al: ik wil ook! Vol verbazing zie ik hoe ze nadat Mckenzie klaar was direct in de stoel klom en ging liggen. En net toen ik dacht: jeetje wat goed… de stoel ging achterover en ineens roept ze: ik wil niet! Nou en dan moet de trukendoos open: bij mij op schoot, een spiegel vast houden, het mondspiegeltje vasthouden, eerst mama aaa zeggen (om vervolgens dat spiegeltje half in mijn keel te krijgen). Maar nee, ze wilde niet. En als Scottie niet wil, dan wil Scottie niet. Ze liet een moment toe dat ik het spiegeltje in haar mond deed en toen hield ze ‘m net lang genoeg open om te kunnen tellen hoeveel tanden ze had. Leuk geprobeerd tot over een half jaar.

Het outfitje wat ze aan heeft komt misschien een beetje bekend voor. In een eerdere blog had ik Mckenzie al gekleed in One Day Parade en ik had toen ook al deze leuke trui voor Scottie gekocht. Nu kun je dit heel simpel combineren met een zwarte legging of een jeans broek, maar ik vond het wel lekker eigenwijs om vandaag juist een stip met een streepje te combineren. Houden jullie daar van, print on print?

Je kunt de sweater hier shoppen bij One Day Parade

Je kunt de sweater hier shoppen bij One Day Parade

Houd jij ook wel van meerdere prints in 1 outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie