MCKENZIE IN OUTFIT VAN ONE DAY PARADE


MCKENZIE IN OUTFIT VAN ONE DAY PARADE

Door: Rosan

In maart is Mckenzie 4 jaar geworden en natuurlijk ook al gestart met school. De kleuterklassen bij onze school zijn gecombineerd, dus zij zit in een groep met zowel kinderen van groep 1 als van groep 2. Afgelopen week hadden wij voor het eerst een start gesprek met de juf en mochten we samen met haar een vragenformulier invullen. Waar houd je van: jurken, wat vind je niet leuk: jongens die slechteriken filmpjes kiezen en wat wil je graag leren: lezen en schrijven. Tja dat is misschien wel een beetje ambitieus als je nog maar in groep 1 zit, maar gelukkig leren ze in de klas nu al wel letters en oefent ze met haar naam schrijven. Juf zei ook dat ze al mocht mee gaan doen met de werkjes van de kinderen in groep 2, dat vond ze wel heel erg leuk. En mama was natuurlijk apetrots op dat kleine kleutertje!

De outfit van vandaag komt van een onwijs leuk klein Nederlands label: One Day Parade. De nieuwe collectie is net online en deze items moest ik gewoon hebben, zo stoer en toch vrolijk. De hele collectie is een mix van zachte kleuren en daarnaast sprekende unieke prints, echt een aanrader! Wel een tip, het valt wat kleiner!

De gedachte achter dit label is om te genieten van de kleine dingen en echt bij de dag te leven. Misschien wel een goede reminder voor deze mama die altijd maar vooruit aan het denken en plannen is. Dat heeft Mckenzie dan toch niet van een vreemde!

Klik hier om bij One Day Parade te shoppen

Klik hier om bij One Day Parade te shoppen

Plaats een reactie