MOLO | DE TOFFE SWEATER VAN TEUN

Terwijl de zomer voor mijn gevoel nog echt moet beginnen, worden de eerste winter collecties al weer langzaam uitgeleverd. Het blijft iets geks, maar wanneer ik al die nieuwe items zowel online en in de winkels voorbij zie komen begint mijn kindermode hartje toch weer sneller te kloppen. Je hoort mij nog nét niet zeggen dat ik zou willen dat het al winter was 😉 Al kan dat over een paar weken zo maar weer anders zijn!

En dat wintercollecties echt niet alleen maar donkere kleurtonen bevatten, dat bewijst deze sweater van Teun maar weer. Super fris, vrolijk en lekker stoer. Teun draagt een opvallende sweater van het kinderkleding merk Molo met een coole tekst print erop. Teun draagt zijn sweater op een grijze skinny jeans en een streep T-shirt van de Zara dat net een stukje onder de sweater vandaan komt, dit maakt de outfit net wat spannender. Teun is ready to take over the world 😉 Is deze sweater ook iets voor jouw zoon?

Je kunt de sweater van Molo shoppen via deze link

_63A6064

_63A6045

_63A5955

_63A6079

_63A6082

_63A5981

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Wat vind jij van deze outfit van Teun?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie