JOUW KIND IN DE STIJL VAN PARIS SAINT-GERMAIN

JOUW KIND IN DE STIJL VAN PARIS SAINT-GERMAIN

Kinderen willen lekker voetballen. Buiten op straat met vriendjes met de bal continu aan de voet. Spelenderwijs beter worden en ontdekken wat er zo leuk is aan het spel. Ze willen dat doen op de pleintjes in de buurt, het voetbalveldje van de wijk en natuurlijk op de voetbalclub. Onontbeerlijk is dan een trainingspak waarin ze zich volledig kunnen uitleven. Jouw kind kan zijn of haar kwaliteiten ontdekken in het heerlijke trainingspak van het Parijse Paris Saint-Germain. In de uitvoering voor kinderen uiteraard.

Deze uitvoering van het pak biedt de voordelen die het echte pak voor de volwassen ook heeft. In het kort gaan prestaties en comfort hand in hand bij het dragen van dit pak. Bestaand uit zowel een trainingsjack en een broek is het uitermate geschikt om lekker vrij in te bewegen en onder alle weersomstandigheden te genieten van alles wat buiten is.

Het pak dat jouw kind laat spelen als Neymar, Cavani of Mbappé bestaat uit materiaal waar zweet geen kans heeft. DRI FIT heet dat. Met behulp van dit materiaal heeft ook jouw kind geen last van transpiratie dat het pak binnen sluipt. Dit betekent maximaal comfort voor zowel het bovenlichaam, het heupgedeelte en de benen. Op geen enkele wijze is jouw kind af te leiden van waar het om gaat zodra de bal in de buurt is: aannemen, kijken, spelen of passen en uiteraard gaan voor dat doelpunt.

Pluspunten die in het pak bijelkaar komen zijn er velen: naast een modern ontwerp biedt het pak ook een lus in de kraag om een eventuele koptelefoon op de plek te houden, zakken in zowel de broek als de jas om spullen veilig op te bergen. Een rits over de hele lengte van de jas, aan de voorkant uiteraard, om een kind de ventilatie zelf te laten reguleren. Machine wasbaar materiaal in de vorm van polyester en een paar details die het gevoel van de beroemde club als geen ander overbrengen.

Zo staat het embleem van Paris Saint-Germain niet alleen op de borst op de jas, het staat ook op de linkerkant van de broek. Vlak onder de zak met rits. Op de jas staat dit embleem aan de linkerkant van de borst. In de vorm van rood en zwart combineert Nike klassieke stijlen in het product. Een extra voordeel is hiermee direct duidelijk: het trainingspak van Paris Saint-Germain voor kinderen is tijdloos en kan in alle seizoen gedragen worden. Dat is nog eens comfort en een combinatie met prestaties.

Niets ligt jouw kind meer in de weg om de eerste stappen te zetten in de schaduw van de grote spelers van de club uit Parijs. Gaat hij of hij dribbelen als Mbappé? Speelt hij of zij toverend voor het doel zoals het Braziliaanse wonderkind Neymar? Of is het meer een passer en een strateeg op het middenveld, zoals de Italiaanse middenvelder Marco Verratti?

Met zowel een broek als een jas die naar beneden toe licht toelopen staat jouw kind er ook nog eens hartstikke modieus op.

Tags: , , , ,

Plaats een reactie