3X KINDERMODE TRENDS HERFST/WINTER 2018

3X KINDERMODE TRENDS HERFST/WINTER 2018

Ieder jaar en ieder seizoen kent nieuwe trends. Voor de ene trend val je als een blok en past helemaal bij jouw stijl. Andere trends laat je wellicht aan je voorbij gaan. Het voordeel van kindermode trends is dat we ze vaak – oké, dit is niet altijd meer het geval – een seizoen eerder al in de volwassen mode terug zien. Dit geeft je de tijd om aan sommige kinderkleding trends te wennen, of je extra te verheugen om wat komen gaat!

En hoewel het najaar als ‘nadeel’ heeft dat het buiten koud – en vaak nat en grijs – is, is het grote voordeel dat we  lekker kunnen layeren! Yes, laagje over laagje en zelfs meerdere trends met elkaar combineren. Dit kledingseizoen zien we veel dierenprints, heel veel dierenprints. Van slangen tot leopard en zebra we zien het allemaal! Maar ook velvet is here to stay en we ontkomen niet aan de trendkleur groen. Vandaag zetten we 3 andere kindermode trends voor herfst/winter 2018 voor je op een rij. Welke is jouw favoriet?

Kindermode trend #1: Lila

De trendkleur paars en dan met name de kleurtint lila zagen we deze zomer al zijn opkomst maken. Dit najaar kunnen we niet meer op deze (kinder)mode trend heen. Zowel in volwassen mode als in kindermode zien we deze kleur volop terug. En wat wij zo tof vinden aan de trendkleur lila? Het heeft iets zachts. Geeft de grauwe dagen kleur en combineert ook heerlijk weg. Van grove breisels tot T-shirts. Ga jij dit seizoen voor lila als detail of  lekker ton sur ton van top tot teen? 

Kindermode trend #2: De ruit

Tja. Heel nieuw kan je deze kindermode trend niet noemen. Ieder najaar zien we de ruit terug komen, maar vervelen? Nee dat doet deze klassieker nooit. Mooi detail van de ruit is dat er eigenlijk heel veel verschillende soorten en kleurencombi’s zijn. En combineer de ruit dit seizoen ook gerust met andere (dieren) prints of strepen. Ga voor een klassieke look of combineer deze kindermode trend dit najaar juist lekker edgy i.c.m grove knits of jeans.

Kindermode trend #3: Corduroy

In love, zijn wij met deze kindermode trend. Overigens niet alleen een kindermode trend, maar ook één waar jij dit najaar zelf in kunt shinen. De good old rib stof is terug van weg geweest. Waar de corduroy stof voorheen nog wel eens als duf en (letterlijk) stoffig bestempeld werd is dit modeseizoen het tegendeel bewezen. Stoffig? Hell no! Van tot tot teen in corduroy a.u.b. Is het je trouwens al opgevallen dat pakken ook binnen de kindermode een opkomst aan het maken zijn? Nog zo’n trend. Daarover later meer. But again, we love it.

Welke kindermode trend spreekt jou dit najaar het meest aan? Leuk als je het laat weten in een reactie!

 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie