DE TOFFE JASSEN VAN REIN & MAAS!

MILK COPENHAGEN: DE TOFFE JASSEN VAN REIN & MAAS!

Door Heddy:

Herfstvakantie! Joepie. Sommige delen van het land hebben het er alweer op zitten. Wij mogen er deze week volop van gaan genieten met elkaar!

Rein en Maas zitten inmiddels alweer 3 weken fulltime op school. Vijf ochtenden per week achter die draken aan zitten om het hele lijstje af te werken. Opstaan – aankleden – eten – drinken – plassen – tanden poetsen – haren in de gel – tasje gepakt etc….. Voor ons de normaalste zaak van de wereld om dit lijstje netjes af te werken, voor de jongens het moment om een nieuwe Olympische Sport te ontwikkelen ‘ik heb schijt aan jouw lijstje’. Oeps, al na 2 dagen wist ik dat het anders moest…. Want dit kostte mij enorm veel energie, maar ook voor de jongens en dus voor elkaar, de cirkel is rond! En die cirkel ging ik doorbreken door het magische begrip; autonomie!

Yes, autonomie – onafhankelijk – zelfstandig… JIJ! Jij bent verantwoordelijk voor je eigen proces en stappen die je maakt. Ik vond een super leuke kaart van Woezel en Pip op Pinterest, met daarop precies de stappen die de jongens ‘moeten’ doen voor ze naar school gaan. Door deze visuele ondersteuning hadden zij de regie in handen, binnen mijn straatje…… Dus in plaats van ‘hup, nu je tanden poetsen, Maas’ naar ‘Kijk maar eens op je kaart, waar staat al een stempel?’ Zo stonden we serieus de eerste dag binnen 25 minuten klaar, gelikt om naar school te gaan. Het was alleen pas 07.30 uur…. Win win! De jongens zijn verantwoordelijk voor hun eigen ochtendritueeltje. Uiteraard blijven wij hen stimuleren en helpen, maar het werkt enorm en de wekker kan nu ook zelfs wat later.

Voordat de jongens gaan slapen, leg ik alvast de kleertjes klaar voor de dag erna. Dit scheelt enorm, maar ook voor mij. Ik moet namelijk nog wel eens wennen aan 2 totaal verschillende outfits neer te leggen voor de jongens. Daarom heb ik ze eindelijk weer eens hetzelfde aangedaan, in zo’n herfstvakantie mag dat wel. Zeker met 3 van deze geweldige basics!

Het zwarte denim jasje van Milk Copenhagen is zo elastisch, ideaal voor kinderen die graag op avontuur gaan. De mouwen bewegen mee, ze voelen zich vrij en door het teddy kraagje is het ook nog eens lekker warm bij hun nek. Het jasje heeft een stoere wassing en daardoor ook echt met werkelijk alles te combineren. Maar dat had ik al gezegd in mijn vorige blog met het geweldige panterbroekje en het denimjasje…

Vandaag combineren wij het met onze all time favourite; Mingo! Een heerlijke set om er op uit te gaan met mijn ‘zelfstandige’ kleuters!

Klik hier om de denim jasjes bij Milk Copenhagen te shoppen

Klik hier om de denim jasjes bij Milk Copenhagen te shoppen

Wat vind jij van deze outfit van de boys?

Tags: , , ,

Plaats een reactie