WARME VOETEN MET HIPPE SNOWBOOTS

WARME VOETEN MET HIPPE SNOWBOOTS

Snowboots. Oke. Hoogstwaarschijnlijk is de gedachte tot het lezen van deze blog nog niet 1 keer in je naar boven gekomen. Snappen we. Sterker nog, met deze nazomer ben je waarschijnlijk eerder op zoek gegaan naar een nieuw paar slippers, maar dat terzijde. Vroeg of laat zal het weer echt een keer omslaan (toch?) en dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. Want als het moment daar is dat je ze écht nodig hebt, zijn ze nergens meer (in de maat die jij zoekt) te vinden. En hebben jullie later dit / of begin volgend jaar een heerlijke winter(sport) vakantie in het vooruitzicht? Dan zijn nieuwe snowboots of moon-boots onmisbaar en een echte must. Zeker voor de kids, maar vergeet jezelf ook niet.

Wanneer het sneeuwt en écht koud is buiten, willen we maar 1 ding: warme voeten. Zeker wanneer je kleine kinderen hebt, of kids die het heerlijk vinden om buiten te spelen zijn snowboots dan ideaal. Niet alleen omdat de kindervoeten warm en droog blijven, maar ook omdat dit schoeisel gemaakt is om stevig op de grond te blijven staan en niet bij elkaar stap uit te glijden. En eerlijk zo blijven de ‘normale’ winterschoenen nog enigszins intact.

Er zijn veel verschillende merken, modellen en kleuren verkrijgbaar en o.a. in de webshop van snowbootsexpert kun je helemaal los. De functionele en hippe winterschoenen / snowboots van Sorel zijn een aanrader, hoewel ‘de echte’ Moon boot toch wel onze favoriete snowbooties zijn. Zeker in babymaten zó aandoenlijk! Bij de gedachte aan sneeuwpoppen bouwen en sleetje rijden krijgen wij spontaan zin in de winter, maar dan wél met toffe boots aan én warme voeten. Zullen we geluk hebben dit jaar? Zal het een witte kerst worden? Wij dromen even verder. Droom je mee?

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie