DE NIEUWE KLEDINGSTIJL VAN JULIE!


DE NIEUWE KLEDINGSTIJL VAN JULIE!

Door Renske:

Kleine meisjes worden groot. Julie zit nu in groep 3 en je merkt ineens aan alles dat ze ‘ouder’geworden is. Niet alleen aan haar grote mond die thuis te pas en te onpas naar voren komt. Soms denk ik echt; pardon….? Maar goed gelukkig is het thuis en hoor ik meestal dat ze op school heel braaf is dus dat laten we dan maar zo 😉 Maar ik merk het ook aan haar interesses, dingen zijn ineens ‘kinderachtig’ en ze kijkt geen tekenfilms meer maar vlogs.

Ook wat betreft kleding is haar smaak enorm veranderd. Ruim 3 jaar heerste de tule rok in haar garderobe. Het liefst droeg ze ze dagelijks , wat van mij weer niet mocht en waar we wekelijks discussies om gevoerd hebben. Een jeans kreeg ik haar met moeite in maar de witte blousjes die ik graag op diezelfde jeans zag werden echt geweigerd. En ineens sinds een tijdje wil ze geen rokjes meer aan. Ik wist niet wat ik hoorde, maakt me op zich niet uit ware het niet dat ik inmiddels wel gezorgd had voor een heel mooi stapeltje rokjes voor de afwisseling maar wie weet komt het weer.

En geloof het of niet, ze wil ineens heel graag spijkerbroeken aan met jawel, witte blousjes erop 🙂 En dat maakt mij wel weer blij, ik hou namelijk echt van de afwisseling in kleding bij kinderen en het combineren van bijv stoer met lief en budget met merk.
Dit ‘lieve’ blousje komt van Zara en heb ik hier gecombineerd met een 7/8 destroyed jeans (ook Zara) , Nike Air Max en een panter haarbandje. Heel girly met een stoer randje, I like!

Je shopt ‘m hier voor een fijn prijsje

Je shopt de blouse hier voor een fijn prijsje

 

2 Reacties

 • door Sanne
  Posted 20 oktober 2018 06:54 0Likes

  Wat een leuke outfit! Waar is die gave haarband van?

  • door Sophie
   Posted 24 oktober 2018 06:41 0Likes

   Hi Sanne! Die is van de Shoeby!
   Liefs Sophie, team Kindermodeblog

Plaats een reactie