WAAROM HET BOMBERJACK EEN HIT BLIJFT


WAAROM HET BOMBERJACK EEN HIT BLIJFT

Het bomberjack. Je hebt ‘m vast en zeker wel een keer voor jezelf of je zoon/dochter aangeschaft. Het is zo’n kledingstuk dat eigenlijk ieder seizoen wel van pas komt. Misschien is dat wel hét geheim van deze jas. En daarbij, het bomberjack is here to stay!

En nu het weer wisselvallig kan zijn – Lees ‘s ochtends vroeg is het bibberen op de fiets, maar ‘s middags zweet je de pan uit. – is de bomber de perfecte tussenjas. En het stoere model kun je bij meiden ook wat minder stoer combineren, door ‘m bijvoorbeeld over een jurkje te dragen. Easy, right? Vandaag draagt Florelise haar donkerblauwe bomber van America Today Junior, op een stoere jeans. Zowel het jack als de jeans hebben toffe biezen als details. En zoom ook even in op Flo haar T-shirt. Een stoere print, maar de mesh ”tutu roezel” zorgt voor een girly touch.

Ben jij ook fan van het bomberjack? Leuk als je het hieronder in een comment laat weten!

  1. Jack America Today Junior
  2. T-shirt Mango
  3. Jeans Scotch R’belle

  1. Jack America Today Junior
  2. T-shirt Mango
  3. Jeans Scotch R’belle

Heb jij al een bomerjack voor het nieuwe seizoen?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie