AMERICA TODAY JUNIOR: DE OUTFIT VAN ELODIE

AMERICA TODAY JUNIOR: DE OUTFIT VAN ELODIE

Wie had dat ooit gedacht. Blote benen weer in oktober. Ik herhaal oktober. Jij? Wij zeker niet, maar zolang het kan nemen we het er natuurlijk van. En met deze outfit van Elodie, welke we vandaag graag met je delen, scheelt het dat het alleen een kwestie is van legging/maillot aan of uit. Easy does it.

Elodie haar outfit is van America Today Junior. De sweater heerlijk zacht, en check even de mouwen. Op het oog een heel normale sweater, maar de pofmouwen maken ‘m toch net weer even anders en speciaal. De oud roze kleur combineert mooi met de mosgroene rib rok. En over ribstof gesproken, hoe te gek is deze trend? Van broeken, tot rokken en hele pakken. Voor kids, maar ook voor onszelf. Love it.

En een kleine tip: de mid season sale is gestart, dus doe er je voordeel mee 😉 

Zie jij jouw dochter al in deze outfit lopen?

Klik hier om naar de webshop van America Today te gaan om te shoppen

Klik hier om naar de webshop van America Today te gaan om te shoppen

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Klik hier voor meer kinderkleding outfit inspiratie 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie