DE EYE-CATCHER SWEATER VAN FLO

DE EYE-CATCHER SWEATER VAN FLO

Zó, hebben jullie ook zo genoten van het onwijs lekkere zonnetje? Wat een geluk zo in oktober nog. Toch lijkt het nu echt over te zijn met de zomerpret. Maar of dat nu zo erg is? Welnee. Want hoe lekker dit weer ook is, heeft de herfst ook zo z’n voordelen. Lees: al die leuke nieuw geshopte wintercollecties kunnen gedragen worden.

Vandaag deze casual outfit van Florelise. De gestreepte sweater van Finger in the Nose is door de grote roezel al een eye-catcher op zich en heeft dus niet veel nodig. En hoe mooi is de combinatie van de bordeaux rood en blauw/grijze streep. Gecombineerd op een stoere jeans een lekkere outfit voor het weekend of een dagje school. Ook iets voor jouw dochter?

  1. Sweater Finger in the Nose
  2. Jeans Scotch R’belle

 

Plaats een reactie