COOL IN AMERICA TODAY JUNIOR


COOL IN AMERICA TODAY JUNIOR

Weet jouw (tiener) dochter ook precies wat ze wel én niet mooi vindt? Heeft ze al een hele eigen stijl en smaak? Heerlijk om deze ontwikkeling te zien, vind je niet? – Oke, ‘s ochtendsvroeg niet altijd – maar hoe fijn is het als je je helemaal lekker voelt in je eigen outfit en daar van top tot teen happy mee bent.

Vandaag de outfit van Elodie! Helemaal in de de nieuwe wintercollectie van America Today Junior. Het leuke aan dit Nederlandse merk is dat de collectie sportief en super draagbaar is, maar tegelijkertijd ook een fashionable twist heeft. En hoe top is deze skinny fit, flair jeans! Kledingstukken die goed te mix & matchen zijn en waar je het hele seizoen veel plezier van hebt.

Heb jij de wintercollectie al gespot? En is dit ook een outfit waarin jij jouw (teen) dochter al ziet rondlopen?

Klik hier om naar de webshop van America Today Junior te gaan

Klik hier om naar de webshop van America Today Junior te gaan

Foto’s door Alina Krasieva Photography 

Shop the look: Cool girl

Tags: , ,

Plaats een reactie