SAAR IN JURK REPOSE AMS


SAAR IN JURK REPOSE AMS

Door Sandra:

Ik had in het voorjaar al een blog geschreven over de mooie voorjaarscollectie van Repose Ams, nu voor het najaar heeft dit kinderkleding merk wederom een collectie om van te watertanden!  Ik kon het dan ook niet laten om weer wat te scoren van dit mooie kinderkleding merk.

Saar ging voor de gestreepte jurk,  “skater dress gold block stripe” , de jurk heeft prachtige herfstkleuren (de hele collectie bestaat trouwens uit prachtige herfstkleuren) en is afgewerkt met plooien en valt mooi en soepel. Een heerlijk draagbaar jurkje dus!

Onder het jurkje wilde ik nog graag een leuke opvallende maillot. Ik ben gegaan voor de “caramel dots” maillot met een glitter erin van MP Denmark, een topper op beenmode gebied als je het mij vraagt. Mooie gebreide maillots en sokken in prachtige kleuren. Ook gebruikt MP Denmark in haar wintermaillots wol, voor extra warme beentjes. En nee, de maillots kriebelen niet, ook fijn om te weten 😉

Wat vinden jullie van Saar haar outfit?

  1. Je shopt de jurk van Repose AMS hier hier in de webshop van Wonder
  2. En de fijne maillots van MP Denmark hier 

  1. Je shopt de jurk van Repose AMS hier hier in de webshop van Wonder
  2. En de fijne maillots van MP Denmark hier 

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Saar?

Tags: , ,

Plaats een reactie