SHOP TIP: REPOSE AMS


Jullie zijn van ons gewend dat wij alleen maar over kindermode bloggen, maar dit mooie nieuwe product en merk willen en kunnen wij je écht niet onthouden. Let’s meet de baby en kinder dekentjes van Repose Ams – een nieuw Nederlands merk met een buitenlands gevoel – ze zijn echt prachtig! Repose Ams heeft lamswollen dekentjes gemaakt in vijf verschillende kleuren. Voor welke ga jij?

Repose staat voor ‘freedom from worry, peace of mind’.  De dekentjes en het merk zijn simpel en rustig, de stijl waar eigenaresse In-Yeo zo van houdt. En hoewel wij ook drukke printjes of wat gekkigheid in kinderkleding kunnen waarderen, kunnen wij van deze rustige stijl enorm genieten! Bij het zien en het voelen van de dekentjes wil je nog maar één ding! Er zo snel mogelijk onderkruipen!! 🙂 Verwen jezelf en je kleintje met zo’n supermooi dekentje van Repose Ams. En ben je nog opzoek naar een bijzonder en uniek kraamcadeau?! Dan is ie bij deze gevonden!

De goede smaak van oprichtster In-Yeo druppelt trouwens in alles door. Een mooie en frisse website, een gaaf logo en een prachtig product. Wij zijn dan ook echt mega benieuwd naar de kindercollectie van Repose Ams. Ja je leest het goed! Repose Ams komt binnenkort met een eigen kinderkleding collectie! Wij zijn super benieuwd of zeg eigenlijk maar, super nieuwsgierig! Jullie ook?

Wie zo’n prachtig dekentje wil bestellen kan terecht bij één van deze kinderwinkels of in onderstaande webshop! Have fun!

Je kunt het dekentje via deze webshop online bestellen

IMG_0341 IMG_0296 IMG_0381 IMG_0301 IMG_0322 IMG_0331 IMG_0362 IMG_0367
Via deze link kun je een Repose Ams dekentje bestellen

Kijken jullie ook zo uit naar de kinderkleding van Repose??

Tags: