REPOSE AMS LANCEERT KINDERKLEDING COLLECTIE


Kennen jullie de prachtige dekentjes van Repose Ams nog? Begin mei blogte ik over dit mooie nieuwe merk , met toen nog alleen mooie dekentjes in de collectie…. MAAR…. we hebben nieuws!!

Repose Ams lanceert een kinderkleding collectie en ik mag je op Kindermodeblog de primeur geven! Het is een unisex collectie voor kinderen van 1 tot 6 jaar. De collectie is een weerspiegeling van de stijl van oprichtster In-Yeo en dat beloofd veel goeds! De collectie zal bestaan uit classics en basics, met een twist van mooie kwaliteiten. Een mix van simpel, sophisticated, comfortabel en fun. De collectie is heel erg leuk om met elkaar te combineren, bijvoorbeeld een zijden shortje met een simpel t shirtje, of het zijden one suitje met een sweater eroverheen. De eerste beelden zien er veelbelovend uit! Ik ben echt mega benieuwd naar meer…..Jullie ook?

Dit weekend zal Repose Ams voor het eerst gepresenteerd worden aan het grote publiek, op de kindermode beurs in Parijs: Playtime Paris! Voor de lezers die dit weekend in Parijs zijn: Je vindt eigenaresse In-Yeo en haar nieuwe collectie op booth C05. Ga zeker even een kijkje nemen.

Wordt binnenkort vervolgd…..!

Via deze link ga je naar de website van Repose Ams

IMG_4279

IMG_4352

IMG_4676

IMG_4415
Klik hier om naar Repose Ams te gaan

Wat is jullie eerste indruk van de collectie?

Tags: