VAN TOP TOT TEEN IN HET NIEUW IN MINGO & MARMAR CPH

VAN TOP TOT TEEN IN HET NIEUW IN MINGO & MARMAR CPH

Door Sandra:

Wat een heerlijk weer hebben we nog steeds. Ik word zo blij van die zon en krijg er enorm veel energie van. Mingo is toch echt mijn favoriete basic merk en heb er ieder seizoen best veel van in de kast voor de meisjes.

Ook zijn de meisjes er fan van en dragen dit kinderkleding merk maar wat graag. En helemaal nu ze ook lange rokken in hun collectie hebben. Saar is helemaal van de lange rokken tegenwoordig en draagt ze met veel plezier. De velvet rok is heerlijk zacht en stretcht fijn mee met het vele rennen en springen, zo kan ze zich er heerlijk in bewegen. Ze hebben de velvet rok ook in het groen en geel maar Saar ging uiteraard voor de roze variant 😉

Op de rok draagt Saar een panterprint shirt met roze erin van het geweldige merk Marmar Copenhagen. Dit merk behoort ook echt in mijn rijtje van favoriete merken. Vind de shirts geweldig van dit merk en deze matcht zo mooi met de rok. Het shirt heeft een mooie roezel vanaf de schouders tot aan de borst. En ja daar zijn die roezels weer, hou er zo van!

Saar draagt een “dots”  legging van Mingo onder de rok en haar nieuwe cognac laarsjes van Braqeez. Als je voor wat stoerder wil gaan kun je er ook een paar sneakers onder dragen, ook gaaf!

Wat vinden jullie van haar outfit?

  1. Top MarMar Copenhagen
  2. Rok Mingo

  1. Top MarMar Copenhagen
  2. Rok Mingo

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Saar? En wat is jullie favoriete kinderkleding merk?

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie