HET TIJGERPRINT T-SHIRT VAN TYGO


HET TIJGERPRINT T-SHIRT VAN TYGO

Door Judith:

We zijn vorige week overgegaan naar een tijdelijke huis omdat ons eigen huis volledig verbouwd wordt. Het huis hebben we heel fijn via kennissen en is gemeubileerd. Met wat eigen spullen erbij zitten we hier heel goed totdat we onze verbouwde huis in kunnen. Na de wat stressvolle week van verhuizen waarin we gewoon aan het werk waren mochten we het eerste weekend gelijk een feestje vieren. Tygo werd 3 en dat moest gevierd worden. Met iets minder mensen dan normaal hebben we een gezellig feestje gevierd.

Wat meisjes van 3 graag willen hebben weet ik wel maar wat jongens van 3 nou zo leuk vinden wist ik nog niet zo goed. Nou nu wel. Cars, dino’s, tijgers en paw patrol. Tygo is enorm verwend en hij had de hele dag een enorme smile op zijn gezicht. Dit kwam ook door zijn stoere shirt met tijgers van de Zara en zijn verjaardagshoed met dino’s erop. Een vriendinnetje van mij maakt deze op verzoek . Zo leuk een verjaardagshoed die je ieder jaar weer op kan doen met je eigen printje. Of gewoon als je een feestje wil vieren want wie wil dat nou niet iedere dag :).

Maar goed ik heb laatst een aantal long sleeve shirtjes voor Tygo gekocht bij de Zara en die zijn er in zulke leuke printjes maar ook in heerlijke prijzen. Wat betekent dat je er misschien iets teveel van koopt… Ik wordt gewoon hebberig in de Zara. Long sleeves zijn met dit weer heerlijk. Vestje of trui erover en als de zon weer gaat schijnen kan dat uit. Tygo draagt zijn tijger shirt op een stoere spijkerbroek van I dig Denim met daarover een vestje uit de collectie van vorig jaar van Gray Label. Een stoere en makkelijke outfit waarin hij zich helemaal op zijn gemak voelt met ook nog eens tijgers op zijn buik.

Liefs XX Judith & Tygo

Je shopt het T-shirt hier voor een fijn prijsje bij Zara

Klik hier om het T-shirt met tijgerprint te shoppen

 

Tags: ,

Plaats een reactie