DE FASHIONABLE FALL LOOK VAN SKY!


DE FASHIONABLE FALL LOOK VAN SKY!

Hey girls,

Jammer dat de zomer bijna voorbij is, en de scholen weer begonnen, maar wel fijn dat de wintercollectie weer geshopt kan worden! Wat me opvalt is dat je best veel kleur ziet, okergeel en lila bijvoorbeeld. Ik heb ook wel zin om wat kleur toe te voegen aan mijn kledingkast. Vorig jaar droeg ik veel gestreepte tops en die vind ik nog steeds erg leuk. Ook de trompetmouwtjes blijf je zien en bij de Zara vond ik de perfecte combi in dit truitje. Ik kreeg er al veel reacties op. Ik draag de top met mijn nieuwe Vingino-jeans. De ‘Arissa’. Zwart met studs. Ook een topbroekje vind ik. Deze draagt door de stretch supercomfortabel. De top combineert ook heel leuk op een wat lichtere boyfriendjeans. Hebben jullie al nieuwe collectie geshopt?

Liefs van Sky

  1. Top Zara
  2. Jeans Vingino

Is deze outfit ook iets voor jou?

Tags: , , ,

Plaats een reactie