SKY BLOGT: STYLISH IN VINGINO


SKY BLOGT: STYLISH IN VINGINO

De lente komt er bijna aan, zo fijn! Ik kijk er echt naar uit. Heerlijk om weer lekker naar buiten te kunnen, zonder dikke jassen en handschoenen aan. Ik vind lente- en zomerkleding ook altijd veel vrolijker dan winterkleding. Door de stofjes, kleurtjes en details. Gelukkig is er ook alweer heel veel nieuwe lentekleding te koop.

Zoals dit leuke bloesje uit de nieuwe Vingino tienercollectie. Ik draag niet zo graag bloesjes, maar deze vind ik echt hélemaal te gek! Die blote schouders en dat roeseltje, en die kleur…! Stoer en schattig tegelijk, dus altijd goed. Ik draag ‘m nu met een witte broek, maar het bloesje past op alle jeans, een kort broekje, rokje of zelfs een hippe trainingsbroek….

Love it! Jullie ook..?

Liefs van Sky!

Heb jij al meegedaan aan de Vingino Give-way! Je hebt nog heel even de tijd om mee te doen! Wil jij een items uit de collectie van Vingino winnen? Tag een vriendin onder deze post of Facebook, of onder deze blog en laat weten welk item uit de tiener-collectie jij zou willen winnen. (plak de url van jouw favoriete item in een reactie) That’s it! 

Je shopt het bloesje van Vingino hier

Tags: ,

3 Reacties

 • door Sterre
  Posted 1 maart 2018 20:12 0Likes

  Echt heel Leukk!!!!!! Ben trots op jou ly? X

 • door Jasmijn
  Posted 18 maart 2018 19:24 0Likes

  Leuk skytje echt hele leuke outfit pa je ogen stralen meid❤️❤️??Ly

 • door tena
  Posted 28 april 2019 12:07 0Likes

  Echt leuke outfit…

Plaats een reactie