DIT IS DE EYE-CATCHER PANTERBROEK VAN FLORELISE


DIT IS DE EYE-CATCHER PANTERBROEK VAN FLORELISE

For the love of leopard! Deze beestachtige print is dit seizoen niet meer uit het straatbeeld weg te denken. We zien het panter velletje in vele kinderkleding collecties voorbij komen. En hoewel er verschil zit in een leopard print én een leopard print, snap je dat we hier bij Kindermodeblog blij zijn met deze trend.

Wat ons betreft behoort een panterprint tot een basic in iedere kledingkast. Ja echt. En vandaag delen we graag de eye-catcher broek van Florelise met je! Deze komt uit de nieuwe collectie van Retour en het leuke: de broek is súper zacht en stretchy. Zit ook nog eens heerlijk dus.

Vertel eens eerlijk. Hoeveel leopard print items heb jij thuis in de kast liggen? 😉

  1. Winterjas Scotch R’belle
  2. T-shirt Scotch R’belle
  3. Broek Retour 

  1. Winterjas Scotch R’belle
  2. T-shirt Scotch R’belle
  3. Broek Retour 

Is dit ook een outfit voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie