LEG DE NIEUWE OUTFIT VAN JE KIND VAST IN EEN MOOI FOTOALBUM!


LEG DE NIEUWE OUTFIT VAN JE KIND VAST IN EEN MOOI FOTOALBUM!

Je kinderen groeien zo snel op, en ieder dag of iedere week wordt er wel een mijlpaal bereikt. Al die mooie herinneringen wil je natuurlijk vastleggen, en dat is tegenwoordig natuurlijk niet zo moeilijk meer. Smartphones hebben steeds betere camera’s, en wie gaat er nou (heel eerlijk) nog zonder telefoon de deur uit? Bijna niemand toch? We fotograferen dus maar eind weg, en onze telefoons staan bomvol met gezellige, grappige, mooie en bijzondere kiekjes van onze kids. Maar hoe haal je nou het beste uit je foto’s van je smartphone?

We beginnen even met een open deur, maar hey, het begint allemaal met de basics toch? Wanneer je foto’s maakt met je smartphone, is het heel verleidelijk om dit ‘on the go’ te doen, maar dat ga je al snel terug zien in de kwaliteit van je foto’s. Verder zijn smartphone camera’s helaas nog niet echt geschikt voor het maken van foto’s met onvoldoende licht, zorg dus altijd voor voldoende licht om je heen.

Gebruik jij ook de standaard camera app die al op je telefoon zit? Waarschijnlijk wel, maar er zijn een heleboel apps die net even een beetje meer uit de camera van je telefoon kunnen halen, of zich op bepaalde onderdelen van fotografie richten. Kijk dus eens rond in de app store / google store en probeer gewoon eens wat apps uit en kijk welke jij mooi vindt!

Verder is het natuurlijk altijd een goed idee om je foto’s af te laten drukken! We schieten tegenwoordig zoveel plaatjes, en al die foto’s worden maar gewoon achter elkaar op onze telefoon bewaard, dat het makkelijk is om de foto’s van die leuke vakantie, of die stoere nieuwe outfit van je kroost kwijt te raken. Kies bijvoorbeeld een thema en zoek daarvan de leukste foto’s bij elkaar en laat ze afdrukken in een mooi fotoalbum. Zo kun je bijvoorbeeld allemaal foto’s van alle stoere nieuwe outfits van de kids in één mooi album af laten drukken, die je dan later nog eens lekker door kunt bladeren, en natuurlijk aan alle trotste familie leden kunt showen!

Ook een foto album maken? Dat kan hier bij flyerzone.nl

Plaats een reactie