WINTERCOLLECTIE AMERICA TODAY JUNIOR


NIEUWE WINTERCOLLECTIE AMERICA TODAY JUNIOR

Een wintercollectie die we heel graag bij je onder de aandacht willen brengen is de nieuwe collectie van America Today Junior! Eentje waar wij zelf erg enthousiast over zijn. Waarom? Je kunt eigenlijk beter vragen, waarom niet? De nieuwe collectie is namelijk weer heerlijk sportief, super draagbaar, perfect te mix & matchen en daarbij komt ook nog eens kids zich er helemaal lekker in voelen.

Niet teveel poes pas, maar stoere en sporty items waar je het hele najaar plezier van gaat hebben. Trust us. Van coole bomberjacks en spijkerjasjes met teddy kraag (love it!) tot super zachte sweaters, goede jeans, flair broeken, vesten en ga zo maar door. Allemaal afgewerkt met mooie details. Wij tippen de collectie ook zeker voor teens. Met een collectie die alles behalve kinderachtig is kan je zoon of dochter bij America Today Junior helemaal los.

Een aantal van onze favorieten uit de nieuwe wintercollectie? De sterren jeans voor girls, of deze american vintage feel sweater voor de boys en hoe gaaf is deze geruite winterjas? Dit printje gaan we dit najaar ook weer volop zien! En met een paar sokken maak je natuurlijk iedere outfit compleet. Nou goed, dit en nog veel meer leuks shop je nu bij America Today dus. Laat ook zeker even weten welke items jij al hebt geshopt, of welke je op het oog hebt?

En wil je vast wat outfit inspiratie? Check dan ook even deze 17 gave outfits die we hebben gestyled tijdens het event in Bussum! Enjoy!

Klik hier om de nieuwe collectie van America Today Junior te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van America Today Junior te gaan

En klik hier om het mega foto verslag van de styling middag in Bussum te bekijken

Tags: , , , ,

Plaats een reactie