MCKENZIE IN FASHIONABLE OUTFIT 4 FUNKY FLAVOURS


MCKENZIE IN FASHIONABLE OUTFIT 4 FUNKY FLAVOURS

Door: Rosan

Oh leergierig meisje, wat ga je toch hard. Elke dag na school is er wel iets wat ze wil vertellen, wat ze geleerd heeft. Of laten zien, wat ze nu weer kan, dit gaat dan met name om klimrek skills. Maar wat vooral heel belangrijk nu is voor haar: balanceren. Ieder richeltje waar ze over kan lopen of de houten balk op het schoolplein. Keer op keer moet ze er over heen lopen om te oefenen met balanceren. En als dan halverwege haar evenwicht verliest dan wordt ze boos dat het niet lukt en begint ze weer opnieuw. Want zo bleek na een aantal keer overnieuw en een steeds verder oplopende frustratie, als ze leert balanceren dan kan ze beter fietsen. Hoe schattig is dat dan? En ergens bewonder ik haar vasthoudendheid om iets onder de knie te krijgen. Maar hoe maak je een meisje van 4,5 jaar oud nou duidelijk dat sommige dingen later wel goed komen….

Dit eigenwijze vest van 4FunkyFlavours past perfect bij haar en zoals ze zelf al heel goed opmerkte: als ik deze aan heb dan lijk ik wel een panter! Verder was ie lekker warm en zacht en er zaten ook nog zakken in. Nou dikke jackpot voor de winter hoor, wat wil een fashionable kleuter nog meer?!

Klik hier om bij 4 Funky Flavours te shoppen 

 

Klik hier om bij 4 Funky Flavours te shoppen 

Tags: , ,

Plaats een reactie